Alla inlägg under januari 2011

...

Av Lovisa - 20 januari 2011 06:41

Godmorgon, hoppas alla sovit gott.

Visst är det så härligt att vara så himla trött?? eller inte..

Ni får en bild idag om jag kommer på något att ha på mig, som kan bli svårt ! Men något hittar jag nog. Jag kan inte skriva inlägg på morgonen för vet inte vad jag ska skriva typ, men idag i skolan så har vi glosförhör, och även fotboll!! :D Jag tror nog att jag slutar här och skriver mer sen när jag kommer hem!

Kram !  

Av Lovisa - 19 januari 2011 17:10

 

FRÅGA MIG VAD NI VILL!!! svarar här på bloggen tror jag. :)

Av Lovisa - 19 januari 2011 16:41

tjeena !   


Hur mår alla ??


Som jag alltid börjar,, idag har jag gått i skolan, inget speciellt hände. Alltså en helt vanlig dag. Vi hade fotboll idag och det var roligt. Går ni på någon sport? Har inget mer att berätta för er idag om skolan. Känner på mig att det kommer bli ett rätt så kort inlägg, och det vill jag inte men inte mycket att göra åt. Idag efter skolan fick jag gå hem, och det tog typ 30 min. Nu är jag hemma och ska plugga engelskaglosor som är tills imorrn. Inte så värst svåra. Är det något bra på tv ikväll? Juste ni måste bli bättre på att kommentera :) ! Men har inget mer att säga tyvärr.


  kofta: vila

                                                       
                                             t-shirt: cubus

                                                  
                                   jeansleggins: thuns

asså, vet inte vad jag ska sätta på mig på mornarna, så imorse fick jag lite bråttom, 

KRAM !   

Av Lovisa - 19 januari 2011 06:48

Godmorgon .

Har ingen rubrik för kom inte på någon.. Sovit gott ??

Det har jag men jag har världens träningsverk nu i magen, hade lite ont igår men nu har jag jätte, men det är skönt att känna för då vet man att man har kämpat! Nu är det snart skola och jag sitter med mjukisbyxor på men ska snart byta om! Får se om jag hinner med någon bild idag, men ni kan ju alltid hoppas. Men nu måste jag lägga på ett kol om jag ska hinna !

Kram !  

Av Lovisa - 18 januari 2011 18:26

Hejsan svejsan ! :D

Hur mår alla läsare ?:)


Imorse höll jag på att inte komma upp ur sängen.. Men jag lyckades ! (y'  Idag har det bara varit en vanlig dag typ, förutom att vi hade matteprov, det gick sådär. Hahaha sen fick vi gå typ 20 min tidigare på non för vår vikarie orkade inte ha oss längre.. Juste sen när vi hade matteprov så hände något utanför det lät som eller jag vet inte vad, men min kompis sa ni har låst dörren haaha , jag skratta typ för ingenting men jajaja ! :D  Höll på att skratta i några minuter sen blev jag seriös igen !   Sen tror jag nog inte att något mer speciellt har hänt? Nu är jag hemma, har varit det ett långt tag men ändå. Har hunnit äta med. Läxa tills på fredag så kan nog ta det lugnt/lungt , hur stavas det ? vet någon skriiv ! :D Tog en snabb bild i morse så tänkte jag inte nå mer på det, men nnu när jag kommer hem, så ser man inget på bilden så kan inte lägga upp den, så nu har jag tyvärr ingen bild.. ni får inte bli ledsna :) Skrev ju träningsverk i rubrik, har fått det i magen efter idrotten (y' hade styrka men det var jätteroligt ! :D


KRAMAR FRÅN MIG !  

Av Lovisa - 18 januari 2011 07:03

Hej,

tänkte bara säga att jag skriver ett inlägg när jag kommer hem.

Kram !   

Av Lovisa - 17 januari 2011 20:11

Hejsan hoppsan !

Hur mår ni?

Ja idag är det måndag, den längsta dagen. Fast tisdag är också lång! Jag tyckte att dagen gick hyfsat snabbt. Vi hade ingen engelska och det var skönt. Efter skolan så provtränade jag och julia för vaksala och det gick väll bra.. eller ? ;) haha !

Har det hänt något annat kul för er idag ? Nu är jag hemma , eller har varit det ett tag, nyduschad och sitter i sängen och pluggar fast slet från det och satt mig vid datorn istället ! :D Har både matteprov och tyskaglosor tills imorgon. Kommer nog gå bra hahah eller inte. Jodå. Sitter och äter ett gott äpple! Blir ni frästade?? hihi. Skulle sett på idrottsgalan men hinner inte, tråkigt för mig. Jättelångt inlägg eller hur? NEJ jättekort eller brukar typ skriva så här jämt. Men ni får tyvärr ingen bild. Ni fick en imorse och det får duga   


Kramar från mig!

Av Lovisa - 17 januari 2011 06:52

Godmorgon !

Sovit bra? Jag sov bra tillslut att jag somna , hade jättesvårt att somna igår.. Snart är det skola och jag har bara några små saker kvar att fixa innan jag åker. Idag har jag en outfit bild men den blev suddig plus att jag var tvungen att ta i spegeln för det gick inge bra utan.   Ni får ett längre inlägg senare när jag kommer hem, och det blir kanske runt sju någon gång, vet inte när träningen slutar plus att man loggar kanske inte alltid in på datan det första man gör.. :)


TJOHEJ !   


   den fick bli liten (y'

Kofta: vila

Linne: hm (tror jag)

Jeans: Cheap monday

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken färg målar ni helst på naglarna?
 lila
 röd
 ljusrosa
 blå
 svart

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lovisas


Ovido - Quiz & Flashcards