Alla inlägg under januari 2011

Av Lovisa - 23 januari 2011 17:28

Svara gärna på frågan, i spalten till höger!   

Av Lovisa - 23 januari 2011 17:24

Har ni några tips på hur jag kan förbättra min blogg? Skriv en kommentar!


Kram !  

Av Lovisa - 23 januari 2011 17:16

Hejsan svejsan !

Dålig uppdatering idag har inte kunnat.

Men nu är jag här vid datorn och skriver ! (y'

Vet ni? Jag provspelade hos danmark igår och det kändes jättebra. Så nu har jag bestämt mig att jag börjar där. Ska bli roligt att få spela med dom. Några från funbo flyttar också dit ! TOPPEN    På torsdag åker vi. Längtar..Längtar !! Kul att åka till romme ju ! Senare kanske jag ska skicka hem lite nytt från hm :) två par skor. Kanske att det bara blir ett par, sommarskor! och sen även ringar. Tror jag ! Igår träffade jag även Emelie som jag inte har träffat sen sommaravslutningen 2010 , Roligt att träffa henne igen! Ikväll blire att kolla på solsidan. På onsdag har vi prov i svenska, typ satsdelar. Asså vissa saker förstår jag ingenting på.. Men det orkar jag inte plugga på , utan det gör jag nog på tisdag kanske? Nej men nu har jag skrivit lite nytt, Ska gå nu.


Kram!  

Av Lovisa - 22 januari 2011 18:45

Tjo tjena hallå!

Hur är det?

Jag kom kanske hem runt halv fyra typ. Köpte lite kläder som jag ska ha när jag börjar dansa ! (y' och så hämta jag ut skor till det med! Efter det åkte en trött tjej hem, hade träning före. Det gick bra tycker jag, och det kändes bra. Vet ni vad jag gjorde när jag kom hem efter jag duschat och så? Jo jag somna, men det var skönt, vakna typ sex :) och nu har jag precis ätit och sitter och skriver detta inlägg. Asså jag kommer kunna somna ikväll med även fast jag somna i dag. Har ganska lätt att somna. Ikväll blir det en hemmakväll framför tvn , mys! Jag skulle bli jätteglad om någon kommentera! Kanske hinner/orkar jag fixa naglarna ikväll? :D men nu ska jag gå och göra ingenting, kul va?!


KRAM   

Av Lovisa - 22 januari 2011 11:11

Godmorgon!

Sovit gott ?

Det har jag, och jag drömde om att jag och mina kompisar åkte upp till Romme och när vi kom dit fanns det bara jättelite snö. Dom som sprutar ut konstsnö funka inte. Så antingen åkte vi på ren blank is eller på skog asså typ gräs och så, haha ! och sen mötte vi en björn... Det var kanske inte en bra dröm snarare en mardröm. Men så hoppas jag verkligen inte att det blir ;) Jag är gladare idag :D , idag ska jag träna fotboll! Kommer ett längre inlägg ikväll! Ni får en bild för ganska längesen eller typ 1 1/2 vecka ;)

KRAM !  


 

Av Lovisa - 21 januari 2011 17:30

Tjena!

Hur mår alla läsare idag då?

Jag är arg på min telefon. Fick den av min brorsa, har en annan också. Men sen jag har rört den typ så har det alltid hänt något, och nu har den ingen bild längre. Har ni några tips på vad man kan göra? Hoppas ni inte tycker jag är tråkig men jag orkar inte blogga idag egentligen... Men idag har jag bara gått i skolan, haft sv, ty och syslöjd. Men där i mellan gick brandlarmet med, någon som smällt smällare. Sen efter skolan så gick jag med Tove en stund på stan. Sen åkte jag med mamma hem. Är hemma, och typ inte gör någonting, jätteroligt.. ! Har heller ingen bild. Är inte på humör och jag vill inte att det ska ut över er , sorry. Mrn nu ska jag dra.

Kram   

.

Av Lovisa - 21 januari 2011 06:45

Jag hinner inte..

Ses när jag kommer hem!

Kram

Av Lovisa - 20 januari 2011 18:38

Hejsan hoppsan!

Haft en bra dag? :D

Idag har jag gått i skolan som vanligt, när vi kommer till skolan så är matten inställd. Att man inte hade fått reda på det tidigare, så hade man fått sovmorgon. SKÖNT ! Idag fyller Emelie år. Ett stort grattis till henne! Vi hade efter det so, och då fick jag läsa högt, men det jag mena med det var att det var ett ord i texten som upprepades hela tiden. Hahha och även fast hon sa hur det hette så fatta jag inget!, så varje gång vi kom till det ordet så stanna jag upp, och så blev det lite skratt.. heheh! Ja och sen hade vi fotboll, kul. Efter det hade vi sv & eng.


Åkte fyra bussen hem från stan. Är hemma nu och har ätit, det blev köttfärspaj! Det känns som vi har läxor varje dag.. Har alltid plugg. Tillsimorrn är det tyska och jag har inte tränat ett dugg! Så måste nog göra det. Bilden ni får idag är konstig, hehe, skjortan åkte upp lite på bilden xd

Skjorta: cubus

Byxor: vero moda

klocka: cypern

armband: gina tricot


Mina brallor såg ganska pösiga ut, typ som jag hade dragit ner dom , men det har jag verkligen inte, och måste dra upp dom ganska ofta, hade väll glömt det.. ops!

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vilken färg målar ni helst på naglarna?
 lila
 röd
 ljusrosa
 blå
 svart

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Lovisas


Ovido - Quiz & Flashcards